Lejligheden med 2 soveværelser er 88 kvm., den ligger i stueplan og har op til 6 sovepladser fordelt på 2 soveværelser og en sovesofa i stuen. Lejligheden har egen indgang, brændeovn, opvaskemaskine, fladskærms TV i opholdsstuen og Wifi.

Gruppeophold på Knøvlseje ved foden af Mols Bjerge.
Mangler du et sted til et ophold for personalegruppen, kortklubben, tøseturen eller familie- komsammen
etc.?
Stort rustikt spisebord med plads til 7 – 12 personer og mulighed for endnu et bord med ekstra spisepladser i den lille spisesal.
Hyggeligt opholdsrum med brændeovn, cd afspiller (afspil nogle af de gode gamle, vi har fundet frem, eller medbring nogle af dine egne), spil Spil og snak med hinanden.
Til spisesalen hører der et køkken med opvaskemaskine og service. Her er der mulighed for selv at tilberede maden, eller der kan bestilles lækker aftensmad (evt. frokost).
I lejligheden findes 2 dobbeltværelser og et badeværelse. Herudover er der mulighed for at leje “studio” lejligheder med 4 sovepladser i hver, tv, køkken og eget badeværelse.
Er I interesseret i at være kreative, er det også muligt at booke et kursus ved kunstner, Coach og underviser Gitte Klausen.


Omgivelser:
Der er kæmpe have med mulighed for at boltre sig samt parkering på stedet. Ligger ved foden af National Parken Mols Bjerge. Derudover er der kun 10 min. gang til vand og skov.


Send evt. en besked med info og ønsker til info@bygaden9.dk, så giver vi et samlet tilbud, eller book dit ophold via booking.com.